RUDIS GRADI POSLOVNO STANOVANJSKI OBJEKT IN GARAŽNO HIŠO V TRBOVLJAH

RUDIS je investitor in izvajalec gradnje modernega stanovanjskega bloka s 23-timi stanovanji v Trbovljah. Stanovanja bodo predana kupcem do konca leta 2022.

V septembru 2021 je RUDIS kot investitor pridobil gradbeno dovoljenje za izgradnjo modernega poslovno stanovanjskega objekta ob občinskem parku, zato je objekt dobil ime »Vila Park«.

V objektu bodo trije poslovni lokali in 23 stanovanj. Stanovanja bodo dvosobna, trisobna in štirisobna.

V maju letos bo dokončan betonski skelet objekta, istočasno se že izvajajo elektro in strojne instalacije ter obrtniška dela.

V Rudisu načrtujemo predajo stanovanj kupcem do konca leta 2022. Prodaje enot zainteresiranim kupcem se bodo vršile s postopkom elektronske dražbe.

Datum javne dražbe s pogoji za sodelovanje bo objavljen na spletni strani družbe Rudis, prav tako bo poslano povabilo za udeležbo na dražbi vsem, ki bodo pred dražbo pisno izrazili svoj interes za nakup stanovanja na elektronski naslov info@rudis.si ali branko.bozjak@rudis.si.

Pred dražbo bo objavljen prodajni katalog z opisom stanovanj.

V neposredni bližini objekta »Vila Park« bo Rudis na Obrtniški cesti zgradil parkirno hišo v treh nivojih s 27-timi parkirnimi enotami. Tudi ta objekt bo zgrajen do konca leta 2022.

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Sprejmi piškotke Kaj so piškotki?