Naprava za razžveplanje dimnih plinov za 2 x 800 MW enoti 1 in 2 v Termoelektrarni Yeramarus, Indija

V decembru 2020 je Rudis podpisal prvo pogodbo za izgradnjo naprave za razžveplanje dimnih plinov v Karnataki, Indija

Družba RUDIS ima z lokalnim partnerjem Shapoorji Pallonji And Company Limited dogovorjeno dolgoročno sodelovanje na področju gradnje naprav za razžveplanje dimnih plinov.

 

Pogodba za izgradnjo naprave za razžveplanje dimnih plinov za dva 800MW bloka v Termoelektrarni Yeramarus obsega izgradnjo na ključ dveh sistemov za čiščenje dimnih plinov (za enoti 1 in 2, vsaka po 800 MW) s spremljajočimi objekti ter predajo delujoče naprave, v skladu s pogodbeno garantiranimi tehnološkimi parametri, naročniku.

 

 

Na trgu Indije družba Rudis nastopa kot tehnolog, z nudenjem baznega inženiringa, nadzora nad montažo, monitoringa emisij, vodenja zagonov opreme ter poskusnega obratovanja naprave, kot tudi šolanja obratovalnega osebja, od opreme pa se dobavi samo sistem ključnih meritev in sistem vodenja (računalniška strojna in programska oprema). Vse ostale dobave in storitve so v obsegu lokalnega partnerja, ki nastopa kot EPC izvajalec.

 

Investitor:        Raichur Power Corporation Limited (RPCL)

 

EPC izvajalec: Shapoorji Pallonji And Company Private Limited, Mumbai, Maharashtra

 

Nominirani tehnolog: RUDIS d.o.o. Trbovlje

 

Pogodbeni začetek del: December 2020

 

RUDIS ima pri Evropskem patentnem uradu priglašen patent št. 3100781 za izboljšave na področju visoko učinkovitega čiščenja dimnih plinov.

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.
Sprejmi piškotke Zavrni piškotke Kaj so piškotki?