UNIVERZUM UPORABNIH REŠITEV

Rudis je vodilna inženiring družba v Sloveniji, specializirana za izvedbeni inženiring na področjih energetike, ekologije, industrije in specialnih tehnologij.

V ta okvir sodijo termoelektrarne, hidroelektrarne, toplarne, naprave za sočasno proizvodnjo električne energije, toplote in hladu, deponije komunalnih odpadkov in njihova termična obdelava, različni transportni sistemi ter sistemi za zbiranje, obdelavo in odlaganje produktov (pepel, žlindra, sadra iz naprav za čiščenje dimnih plinov, premog, rude, …).   Racionalizacija in optimizacija investicijskih postopkov je ena najpomembnejših nalog dobrega inženiringa. Zato Rudis sodeluje z naročniki v vseh fazah projektov, kar omogoča hitrejši razvoj in realizacijo nove investicije, pa tudi obvladovanje kompleksnih problemov obstoječih investicij. Z lastnimi resursi ter z resursi podizvajalcev in dobaviteljev Rudis izvaja vse faze projektov, od izdelave projektne dokumentacije, gradnje, dobave in montaže opreme, zagona, testiranja in poskusnega obratovanja, do šolanja naročnikovega osebja in spremljanja objekta v garancijski in po-garancijski dobi.

Rudisov izvedbeni inženiring je univerzum mnogih znanj in veščin.

S svojim znanjem vodenja zahtevnih projektov, izkušnjami in kompetencami omogočajo Rudisovi inženirji celovit in strokoven pristop k izvedbi investicije, hkrati pa zagotavljajo medsebojno kompatibilnost posameznih tehnoloških sklopov in funkcionalnost objekta kot celote.   Timsko delo Rudisovih specialistov različnih strok in razvojna naravnanost v vseh poslovnih procesih omogočata visoko strokovno in kakovostno izvedbo del v dogovorjenih rokih, Rudisovim naročnikom pa zagotavljata trdno jamstvo za uspešno izvedbo projektov.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Sprejmi piškotke Kaj so piškotki?