USTVARJALNOST IN PREDANOST

Dober inženiring ustvarijo ljudje, ki izstopajo z ustvarjalnostjo in predanostjo svojemu poklicu.

 

Z različnimi strokovnimi znanji in različnimi izkušnjami se srečujejo z raznolikimi projekti in osebnimi izzivi. Vsem je skupna odločenost doseči cilj in sposobnost ustvarjalnega sodelovanja.

 

Zato skupaj sestavljajo edinstveno ekipo, ki zmore presegati meje mogočega.

 

Rudis je korekten delodajalec in poslovni partner

 

Rudis premišljeno upravlja z zaposlenimi ter sistematično skrbi za njihovo strokovno usposabljanje, motiviranje in razvoj organizacijske klime. Med zaposlenimi jih ima kar dve tretjini univerzitetno visoko ali višjo izobrazbo, velika večina se nenehno tudi dodatno izobražuje.

 

V dolgoletni praksi je Rudis razvil svojstven način timskega dela, ki zagotavlja učinkovitost in prinaša odločilno prednost na trgu. Sistematično vzpodbujanje izobraževanja in redno merjenje delovne uspešnosti so tesno povezani z vizijo Rudisovega razvoja in dolgoročno zagotavljajo uresničevanje poslovnih ciljev.  

 

V Rudisu je cca 70 zaposlenih, to je ciljno število zaposlenih tudi za v prihodnje. Podjetje  izvaja aktivno štipendijsko politiko, mlade inženirje, ki se izkažejo kot dobri projektanti, tudi zaposlijo. 

 

Trenutno ne iščemo novih kadrov

 

 

 

 

andrejgorjup2

Generalni direktor mag. ANDREJ GORJUP

Izbral sem slog vodenja, ki temelji na lastnem zgledu. Zato svojim sodelavcem lahko zaupam.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.
Sprejmi piškotke Zavrni piškotke Kaj so piškotki?