Kakovost

V družbi Rudis s skrbnim poslovanjem in lastnim znanjem zagotavljamo skladnost našega delovanja z zahtevami mednarodno priznanih standardov ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 in ISO 45001:2018, kar vsakoletno potrdijo zunanji presojevalci mednarodne presojevalske hiše Bureau Veritas.

 

Pomemben poudarek  dajemo pravočasnemu prepoznavanju in obvladovanju tveganj na vseh ravneh poslovanja in pravočasnemu odkrivanju priložnosti za poslovanje in razvoj družbe. Vodilo našega poslovanja je zadovoljstvo naših naročnikov, lastnikov, zaposlenih, pogodbenikov in ostalih zainteresiranih strani.

 

Za obvladovanje sistemov vodenja je zadolženo poslovodstvo, skrbniki procesov in skrbniki sistemov.  Skrb za kakovost, ravnanje z okoljem ter varnost in zdravje načrtujemo v vseh poslovnih procesih.

Že v fazi načrtovanja projekta razmišljamo o vgradnji najkakovostnejših materialov, čim manjših negativnih vplivih na okolje in celostni varnosti, tako med izvajanjem del, kot tudi kasnejši rabi in razgradnji objekta po zaključku življenjskega cikla.

 

Tako v družbi Rudis, kot tudi vsi naši podpogodeniki, izvajamo dela s kompetentnim in usposobljenim osebjem, v skladu z zakonskimi in drugimi zahtevami. S stalnim nadzorom s strani članov projektnega tima skrbimo za pravočasno prepoznavanje in odpravljanje ugotovljenih nepravilnosti.

 

S ciljem nenehnega izboljševanja naših storitev, poslovanja družbe in sistemov vodenja, naše delovanje stalno in proaktivno spremljamo, prepoznavamo tveganja in priložnosti za pravočasno ukrepanje.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.
Sprejmi piškotke Zavrni piškotke Kaj so piškotki?