Industrija

Za izvedbeni inženiring je vsak nov industrijski objekt svojevrsten izziv.

Gradnja industrijskih objektov na ključ ali celo po sistemu "proizvod v roke" ima v Rudisu že dolgo tradicijo. Rudisovi strokovnjaki imajo z načrtovanjem in gradnjo industrijskih objektov veliko izkušenj in tudi veliko specifičnih strokovnih znanj. Zato v različnih vejah industrije delujejo kot svetovalci, nadzorniki ali izvajalci celotne investicije – od priprave, projektiranja, gradnje, dobave in montaže tehnološke opreme, do spuščanja v pogon, šolanja uporabnikovega osebja ter garancijskega in po-garancijskega vzdrževanja.

Razumevanje različnih tehnologij je temelj izvedbenega inženiringa v industriji.

Najsodobnejša tehnološka znanja in okolju prijazne tehnologije, ki jih Rudisovi strokovnjaki vključujejo v zasnovo projektov, nadgrajujejo z izvirnimi rešitvami in odlično koordinacijo med vsemi izvajalci projekta. Sposobnost vodenja zahtevnih investicijskih projektov je ena od najpomembnejših Rudisovih konkurenčnih prednosti.

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.
Sprejmi piškotke Zavrni piškotke Kaj so piškotki?