Rudisove tehnologije

Z lastnim znanjem in izbranimi strateškimi partnerstvi ustvarja Rudis edinstven univerzum tehnoloških rešitev.

Živimo v svetu, kjer dinamiko narekuje tehnološki razvoj in kjer je inovativnost najvišja vrednota. Rudis premišljeno izbira tehnologije za razvoj svojih dejavnosti. Prednost daje tržno zanimivim tehnologijam, posebno pozornost pa posveča zgodnjemu prepoznavanju potreb na trgu. Najnovejši dosežki v posamezni tehnologiji, ki jih Rudis uresničuje z razvojem lastnih znanj in v sodelovanju s tujimi strateškimi partnerji, zagotavljajo konkurenčno prednost. Odločilnega pomena pa je Rudisova visoka tehnološka kultura, ki poleg širokih in poglobljenih znanj vključuje tudi inovativnost, doslednost in zanesljivost v vseh fazah izvedbe projekta. Del te kulture je tudi unificiran zapis tehnologij, s katerim Rudis zagotavlja primerno zaščito doseženih znanj in omogoča prenos znanj mlajšim generacijam strokovnjakov.

Rudis zagotavlja celovite storitve izvedbe projektov od zasnove do izteka garancijske dobe.

Izvedbeni inženiring je celosten sistem med seboj povezanih postopkov, ki vplivajo na končno kakovost izvedenega projekta. Zato Rudis svojim naročnikom zagotavlja celovite storitve od zasnove projekta in izbire ustrezne tehnologijedo zagona in rednega obratovanja ter servisiranja v celotni življenjski dobi. Obvladovanje tehnologij je temelj sodobnega inženiringa, zato se Rudisovi zaposleni nenehno izobražujejo in izpopolnjujejo. S timskim delom in izmenjavo izkušenj pa je celotno Rudisovo znanje kadarkoli na voljo vsakemu projektu.

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.
Sprejmi piškotke Zavrni piškotke Kaj so piškotki?