Sistem transporta zmesi in črepinj v Steklarni Hrastnik v obratovanju

V letu 2019 je Rudis z naročnikom Steklarna Hrastnik, d.o.o. podpisal pogodbo za izgradnjo sistema transporta zmesi in črepinj

Poleg izgradnje objektov sistema transporta zmesi in črepinj je Rudis izdelal tudi celovito projektno dokumentacijo in vodil upravne postopke za pridobitev gradbenega in uporabnega dovoljenja.

 

V letu 2019 je Rudis z naročnikom Steklarna Hrastnik, d.o.o. podpisal pogodbo za izgradnjo sistema transporta zmesi in črepinj, ki je obsegala izdelavo celovite projektne dokumentacije (faza DGD, PZI, PID), vodenje upravnega postopka za pridobitev gradbenega in izdajo uporabnega dovoljenja, izgradnjo objektov in izgradnjo sistema transporta črepinj in zmesi.   

...več… 

Uporabno dovoljenje je bilo pridobljeno v decembru 2020 in s tem zagotovljena nemotena proizvodnja.

 

Z investicijo je Steklarna Hrastnik vgradila v svojo proizvodnjo trenutno najmodernejšo in čisto tehnologijo ter inovativne pristope za izboljšanje proizvodnje visoko kakovostnega stekla, dvignila učinkovitost ter vzpostavila predvsem okolju še prijaznejšo proizvodnjo.

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Sprejmi piškotke Kaj so piškotki?